Over ons

Boone Juridisch Advies staat zowel de werknemer als werkgever bij voor advies en ondersteuning. Dit kan zowel gaan om het opstellen van brieven en contracten als ook het onderhandelen en indien nodig procederen bij  de kantonrechter.

Boone Juridisch Advies

Boone Juridisch Advies is opgericht door Pauline Boone. Na het behalen van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid  aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij de Master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden met goed resultaat voltooid.

Sinds 2015 heeft Boone Juridisch Advies ruime ervaring in het geven van juridisch advies in diverse arbeidsrechtelijke zaken. Boone Juridisch Advies werkt samen met MrLx en  met Advocatenkantoor Jhingoer te Rotterdam Daarnaast werken wij ook samen met organisatie- en adviesbureau De Vaart waarbij wij  de MKB-ondernemer van juridisch advies kunnen voorzien.                          
Waarom Boone Juridisch Advies? Wij zijn eerlijk en gedreven en kunnen u snel helderheid geven over uw arbeidsrechtelijke positie. Daarnaast weet u van tevoren waar u aan toe bent qua kosten. Er zijn vaste tarieven voor bepaalde diensten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om rechtshulp op basis van uurtarief te krijgen.

 

+31 6 22442062

Krimpen aan den IJssel

Info@boonejuridischadvies.nl

Algemene voorwaarden